Maloprodaja 1

Oslobođenja 6, Pančevo

013/333 136

062/333 136

Maloprodaja 2

Aviv Park, Pančevo

013/332 272

062 332 272

Maloprodaja 3

Aviv Park, Beograd

011/630 8397

069/630 839

Kategorije

I praktične i dekorativne – Rolo zavese

11. May 2012 | Pred dolazak leta želimo Vam predstaviti nove rolo zavese u našoj ponudi. Blackout, Nature, Rolo Plisa i Zebra zadovoljiće svačiji ukus i potrebe.

Ove zavese mogu se kombinovati sa već postojećim koje imate, pa će njihova uloga biti zamračivanje, ili će u potpunosti zadovoljiti potrebu za smanjenjem svetlosti i zaklanjanjem pogleda. Svaka od navedenih rolo zavesa postavlja se veoma jednostavno direktno na prozorsko krilo, a dimenzije i boje platna su po izboru naručioca.

Blackout
Ova rolo zavesa potpuno sprečava prodor svetlosti u prostoriju pa je kao takva idealna za spavaće sobe. Zbog ovih osobina Blackout platno ima široku primenu u hotelskim enterijerima.

Nature
Nature rolo zavesa propušta svetlost, ali ne potpuno. Ona može da se postavi kako na samo prozorsko krilo, tako i na zid iznad prozora, izbor je na Vama.

Rolo plisa
Ovo je potpuno novi sistem otvaranja i zatvaranja rolo zavesa. Ona će Vam omogućiti da samo deo prozora zamračite, bilo da je to gornji, donji ili srednji. Montažu, korišćenje i održavanje Rolo Plise možete videti na video snimku.

Zebra
Zebra je veoma simpatično rešenje rolo zavese. Njena glavna osobina jeste upravo platno koje se koristi za pravljenje zavese. Providna i neprovidna polja se ručnim podešavanjem međusobno uklapaju i smiču pa tako možete dobiti delimično providnu ili potpuno neprovidnu zavesu. Uputstvo za montažu i korišćenje možete videti na video snimku.

Sve ove zavese se proizvode u standardnim dimenzijama, širine platna od 60 do 210 santimetara, dužine od 160-180cm, ali se prema želji kupca mogu skraćivati.

Mehanizam za njihovo pomeranje ima ugrađenu kočnicu pa će tako zavesa ostati na željenoj visini. Sistem montaže rolo zavesa prilagođen je svim vrstama stolarije i veoma je jednostavan pa ga možete izvesti sami bez posebnih alata. Zavesa se kači direktno na krilo vrata ili prozora pa ne smeta pri otvaranju. Upravo zbog toga, ovakve zavese su pogodne i za krovne prozore.

U zavisnosti od vrste tkanine, one propuštaju manje ili više svetlosti, a mogu i potpuno da zamrače prostoriju. Osim estetike i praktičnosti, ove zavese nude komfor, a tokom vrelih letnjih dana će umanjiti zagrevanje stana kroz staklo.

 

 

< Mebl štofovi i damast

Tkanine za savršene bašte i terase restorana, kafića i hotela

Sedalica M 40403
Sa pravom tkaninom na pravom mestu može se postići mnogo. Kada su bašte i terase

Obucite baštu i dvorište

CORAL OUTDOOR - Color 02
Proleće se uveliko odomaćilo svuda oko nas. Donelo je sa sobom sunčane dane, top

Zidne tehnike

VALPAINT Valestin
Najnoviji trend bojenja zidova je primena posebne tehnike farbanja sasvim drugač

Potpuno drugačije posteljine

Posteljina - City Luoca Patisca
Hladnije noći, kišna jutra naprosto mame da ostanete sklupčani u krevetu. Ti pri

STOTEX posteljine u Home Textile-u (copy 1)

Štep deke
Od sada u našim salonima možete naći i izuzetno kvalitetnu posteljinu domaćeg, p

O nama . Gde se nalazimo . Kontakt . Uslovi korišćenja

© 2016 Hometextile 2011. Sva prava zadržana